från new forest SM :)

VARNING FÖR MYCKET TEXT!
på torsdagen så åkte vi dit tsm med några från stallet :)  Hon stod jätte stilla i transporten trots att det tog nästan 4 timmar att köra dit. Vi stannade en gång på vägen och gav dom vatten och så och candy stog jätte duktigt efter det oxå. När vi kom fram så letade vi upp Candys box och det visade sig att vi hade fått en hörn box jämte Jolo (en häst från hemmastallet) helt perfekt! :) Sen så gick vi med promenad med hästarna och det regnade. Dom brukar ha invigning på gräsbanan och ryttarna får åka in på motorcyklar men eftersom att det regnade så ville dom inte förstöra gräsbanan så invigningen inne istället, väldigt synd. Jag måste säga att det var väldigt bra gjort av dom att på en dag planera om hela invigningen! Hela tävlingen var jätte bra organisation. och bäst var det att dom delade ut program (startistor) till alla :D  Först så kom det Hingstar och sen så gick ryttarna in i olika trupper, jag var med i Hallands trupp (för jag är ju ifrån halland) och så gick vi in på ett led och ställde upp och. sen så pratade några om hur glada dom var för att dom hade denna tävlingen igen bla bla..  ;) och sen så kom det en tjej som körde sin ponny och visade upp sig :) Det var jätte bra invigning och alla verkade snälla :) (ryttarna)
30/7-2010
Nu var det tävlings dag och Candy hade sovit sin första natt i tävlings stallet :p hon var jätte lugn och snäll. Sen vid typ kl 8 så tog jag ut henne och fixade inför  clear rounderna i hoppningen som var vid 9. Det regnade hela tiden på framridningen så vi såg ut som två lergrisar när vi skulle in på banan x) Hoppningen gick jätte bra och vi gick felfria i både 70 och 80 cm :D Vi kom lite fel på en "kombination" och jag fixade inte till det i tid så vi kom fel på båda hindrerna (i 70 cm ) men hon klarade det :)
31/7-2010
Denna dan så skulle vi rida Dressyr LB:1 och vara med i utställningen. Dressyren kunde gått bättre ch jag hade fixat till det bättre. Allt kändes jätte bra förrutom högergaloppen. volten kändes bra men när vi kom i hörnet så orkade hon inte mer och skyggade innåt, jag fick inte riktigt fatt i henne och det blev ett avbrott i mellangaloppen, så det blev en 4:a på st delar av programet. om vi hade fått bra där så hade vi kommit plac -.- men jag är nöjd med henne :p fick 61 % och i utställningen gick det bra , men vi fick inte höga poäng 34 p och brons men 1 p från silver och Candy kan inte hjälpa att hon är bredspårig bak :( men hon var snäll och hittade inte på hyss när vi sprang ;D
våra priser och ett schabrak jag köpte :)

jag hoppas att ni orkade läsa lite iaf ;)

duktiga Jolo och Emilia som kom 3:a och 2:a i LA:1 orna :D'

awe<3 hon trivdes kan man säj :)
Filmer ! :D

70 cm!
80 cm!
invigningen :P

Kommentarer
Postat av: Jessica

fina bilder!! :Dsv; ja köpte (elr fick ^^) min från hööks.. det är typ en sån hon på bilden där uppe har :P ganska dyr men snygg :D

2010-12-02 @ 19:20:17
Hans/Hennes länk: http://jessicajosefsson.blogg.se/
Postat av: Amanda Lodesjö- Baileyz RNF 187

Bra inlägg:)

Och jättebra arrangerat!

Nu har jag skrivit ett inlägg men glömmde filmen ahhah :D

2010-12-02 @ 20:05:27
Hans/Hennes länk: http://amandalodesjo.blogg.se/
Postat av: Amanda Lodesjö- Baileyz RNF 187

SV: jadu 4e sist tror jag gick riktigt dåligt men inte lätt att övernatta första gången bland massa hästar och va borta flera dagar utan att betäcka eller nånting så han va så hingstig och det gick asdåligt!

2010-12-02 @ 20:18:08
Hans/Hennes länk: http://amandalodesjo.blogg.se/
Postat av: Matilda&Vicky

Fina bilder oh vad bra det ser ut på filmerna =DSV: Roligt att du är med =D

2010-12-02 @ 20:46:23
Hans/Hennes länk: http://vickysutbildning.blogg.se/

Kommentera här! :D:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din egna länk:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0